Speciális megoldások


VIDEO

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A dózer és gréder rendszerek rugalmasságának köszönhetően, számos építőipari és mezőgazdasági géptípus, szerelék automatikus vezérlését tudjuk biztosítani. Többek között szkréper ládák, dózer/gréder szerelékek működését tudjuk automatizálttá tenni.

A speciális szerelékek közül kiemelt pontosságot (akár 4mm) garantálnak a Jazon Profiler szerelékei. Multi funkciós megoldás, amely egy gréder által eddig elérhetetlen pontosságot biztosít, csúszókormányzású-, kotró- és homlokrakodók számára, legyen szó ipari csarnokok, sportpályák vagy térkő burkolatok földmunkáiról.

LEICA ICON PAVE

A Leica ICON Pave rendszer precíz és rugalmas megoldást kínál az aszfaltterítési és marási munkáihoz. A 3D technológia rugalmasságának köszönhetően karók és zsinórok nélkül tud dolgozni a pontos 3D tervek alapján. Legyen szó aszfalt- beton- vagy csúszózsalus finiserről, aszfalmaróról a rendszer képes a magasság és dőlés kontrollálására illetve géptípustól függően a padszélesség és a kormányzás vezérlésére is. Támogatja a Mobamatic (PWM&CAN), Vögele Navitronic/Niveltronic rendszereket, valamint az összes modern aszfalttertítő gépmárkát.

 

LEICA ICON ROLLER

Az egyre növekvő minőségi követelményeknek való megfelelésben nagy segítséget nyújt az iCON Roller rendszer. Az úthengerre szerelt GNSS antenna segítségével a rendszer folyamatosan monitorozza a munkagép sebességét, a szintet és az áthaladások számát, miközben a mért adatokat naplózza és kijelzi a kezelő számára. A tömörítés sebessége és az áthaladások száma a tömörítési munka fontos paraméterei, melyek betartását a vezérlés vizuális jelzésekkel segíti elő.

LEICA ICON RIG

Megoldás különböző fúró és cölöpöző gépekhez. A rendszer precizitását GNSS technológia garantálja. Használatával ugyanaz a munka gyakorlatilag kitűzések nélkül, sokkal gyorsabban és precízebben végezhető el, mint a hagyományos módszerekkel. A gép fülkéjében elhelyezett kijelző folyamatos visszajelzést ad a gép pozíciójáról és megmutatja a kezelő számára a fúrások pontos helyét, dőlését és irányát. Dolgozhatunk egy előre létrehozott koordináta lista alapján, de akár a terepen is definiálhatjuk a furatok helyét. Lehetőség van az elvégzett munka naplózására és munkagép helyzetének online követésére.

 Próbáld ki. Ismerd meg. Szeresd meg.
Teszteld rendszereinket saját munkaterületeden, teljesen ingyen.