Rólunk

RÓLUNK

A svájci székhelyű Leica Geosystems AG majd 200 éves múltra tekint vissza méréstechnikai eszközök gyártása és forgalmazása terén. Termékeink és szolgáltatásaink számos szegment szakembereit szolgálják ki szerte a világon. Társaságunk a Hexagon csoport része, mely a világ egyik vezető innovációs vállalata az információ technológia területén.


Kifejezetten építőipari igényekre szabott Leica iCON portfóliónk legfontosabb tagja az építőipari gépvezérlés, amely kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően egyre népszerűbb a földmunkát végző vállalkozások körében. Több mint 20 év tapasztalata és több ezer működő rendszer garantálja termékeink kiemelkedő minőségét.


Hivatalos gyári képviseletként és Közép-Kelet-európai régióközpontként egyedi szolgáltatást tudunk ügyfeleink számára biztosítani. Nem csak a vezérléshez szükséges eszközöket, műszereket biztosítjuk hanem, teljes körű gyári Leica támogatást, helyszíni telepítésekkel, oktatásokkal, terméktámogatással, 3D modellkészítéssel, távszolgáltatással. Mindent, ami ahhoz szükséges, hogy ez a technológia mindenki számára elérhető legyen, és bárki élvezni tudja Leica Építőipari Gépvezérlés nyújtotta nagyszerű előnyöket.

 Próbáld ki. Ismerd meg. Szeresd meg.
Teszteld rendszereinket saját munkaterületeden, teljesen ingyen.