Földmunka

FÖLDMUNKA

Pontos információk birtoklása a munkaterületen kulcs a nyereséges vállalkozás működtetéséhez. Létezik egy könnyen használható intelligens szoftver mely mindezt lehetővé teszi. Az innovációt szem előtt tartó fejlesztés egy olyan technológiát eredményezett, ami emberközeli, jelentőségteljes információt biztosít a helyszínen, és igényre szabható.

KOTRÓ MEGOLDÁSOK

Kotrógépek esetében minden esetben indikációs rendszerről beszélünk, tehát hidraulikus vezérlés nem történik. A gépvezérlés rendszer segítségével a gép kezelője állandó visszajelzést kap a kanál magasságáról, helyzetéről. Bonyolultságát és funkcionalitásukat tekintve 3 típusú kotrórendszert különítünk el: 1D, 2D, 3D. Mindegyik kotrórendszer univerzális, tehát gyakorlatilag bármilyen márkájú, típusú munkagépre feltelepíthető.

DÓZER/GRÉDER MEGOLDÁSOK

A dózer és gréder rendszerek esetében a visszajelzésen felül a tolólap magasságát és dőlésének mértékét is automatikusan kontrolálja a vezérlés. Ezzel könnyebbé, precízebbé és gyorsabbá teszi a munkavégzést. Alapvetően két fő típust különítünk el: 2D, 3D.

 Próbáld ki. Ismerd meg. Szeresd meg.
Teszteld rendszereinket saját munkaterületeden, teljesen ingyen.